Actualidad Segell de qualitat empresarial CEDEC per a EXCLUSIVAS AITANA...

Segell de qualitat empresarial CEDEC per a EXCLUSIVAS AITANA qui reafirma la seva col·laboració amb la consultoria

-

Addicionalment a la venda d’aquesta mena de productes a l’engròs, l’empresa disposa d’un servei propi especialitzat en la distribució de begudes a domicili, des d’aigües minerals a sucs, passant per refrescos, lactis, cerveses o vins, una àmplia gamma de productes amb una periodicitat de repartiment setmanal.

Juntament amb la venda i distribució, EXCLUSIVAS AITANA ofereix, amb la línia de transport pròpia, el servei de regulador als seus principals proveïdors. Tot un conjunt de serveis que l’empresa presta de manera eficient, amb productes menys contaminants i cada vegada més vehicles elèctrics per a millorar el medi ambient.

EXCLUSIVAS AITANA ha obtingut recentment el certificat de compliment de la “NORMA CEDEC DE QUALITAT EMPRESARIAL” en les àrees d’Estratègia Empresarial i Control de Gestió i Costos atorgat per la consultoria CEDEC, líder europeu en gestió, direcció i organització estratègica per a pimes i empreses familiars.

EXCLUSIVAS AITANA, S.A.L. encara el seu futur amb totals garanties d’èxit. Prova d’això és el segell de qualitat recentment atorgat, pel qual CEDEC, amb qui col·labora des de l’any 2019, acredita l’estricte compliment de les normes i estàndards de qualitat, i distingeix a l’empresa, garantint la seva solidesa empresarial en aquests àmbits.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

L’empresa, implantada a Espanya des de 1971, ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Actualidad

Wedding Awards 2021: estos son los proveedores más valorados del sector nupcial

Bodas.net, web líder a nivel mundial en el sector de las bodas y parte del grupo The Knot Worldwide,...

Cómo hacer frente a la bajada de temperaturas para ahorrar energía en casa

El tiempo estable y soleado de los últimos días da paso a una borrasca que acabará con el tiempo...

El Gobierno regional ratifica su compromiso con Sigüenza

Esta mañana, en comparecencia ante los medios, el vicepresidente del Gobierno de Castilla-La Mancha, José Luis Martínez Guijarro, ha...

Lefebvre celebra una jornada virtual sobre la Ley de Enjuiciamiento Criminal

Lefebvre, compañía líder en soluciones jurídicas, junto a la firma jurídica Acountax Madrid, organizaron ayer por la tarde una...

El mercado inmobiliario en zonas de esquí muestra señales de recuperación tras la llegada de la pandemia

La temporada de esquí de este invierno ha estado marcada por la incertidumbre y las restricciones a causa de...

Bybit agrega ADA, DOT y UNI a sus contratos perpetuos de USDT

Los usuarios podrán seleccionar entre un apalancamiento de 1-25x en estos nuevos contratos. Los contratos perpetuos de USDT permiten...

No te lo pierdas

También te puede gustarRELACIONADO
Recomendado para ti