ActualidadLa consultoria CEDEC col·labora amb FRUTAS GARCÍA VARGAS i...

La consultoria CEDEC col·labora amb FRUTAS GARCÍA VARGAS i la seva marca de productes ecològics LA TIERRICA BIO

-

L’empresa llança d’aquesta manera, una nova marca comercial amb l’objectiu de convertir-se en tot un referent a nivell europeu en producció, comercialització i distribució de fruita d’os ecològica i biodinàmica d’alta qualitat.

Per a això, l’empresa compta amb una de les majors extensions al nostre país de cultiu ecològic, amb més de 60 hectàrees dedicades a la producció ecològica de paraguaià, nectarina, platerina, préssec i pera, conreades mantenint tècniques respectuoses amb la terra i el medi ambient.

L’èxit dels productes de la TIERRICA BIO s’ha aconseguit gràcies al constant esforç que l’empresa ha realitzat en I+D tots aquests anys, innovant fins a aconseguir varietats que ofereixen les millors característiques organolèptiques i de conservació, el creixement constant de la fertilitat dels seus sòls i la incorporació de tecnologia agrària, donant com a resultat productes ecològics d’excel·lent qualitat que han obtingut un gran acolliment en mercats nacionals i internacions, i el reconeixement per part dels consumidors.

FRUTAS GARCÍA VARGAS, S.L.U. porta col·laborant des de l’any 2015 amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC en la millora de la seva gestió empresarial. En l’actualitat, l’empresa afronta el seu futur amb totals garanties d’èxit, reafirmant les iniciatives fetes fins a la data.

CEDEC posa a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que resultin més eficients amb l’objectiu d’afermar els seus resultats empresarials i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

Gràcies a la seva contrastada metodologia, CEDEC treballa amb i per als empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva, en empreses de qualsevol grandària, una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Actualidad

Repara tu Deuda cancela 50.364€ a un matrimonio de Sevilla (Andalucía) con la Ley de Segunda Oportunidad

El Juzgado de Primera Instancia nº9 de Sevilla (Andalucía) ha dictado Beneficio de Exoneración del Pasivo Insatisfecho (BEPI) en...

Carmen Soriano es una coach que ayuda a cambiar de mentalidad y de hábitos para perder peso

Es habitual que al hablar de pérdida de peso lo primero en lo que se piensa es en las...

Espai Nautic facilita el alquiler de barcos de alto nivel

Una de las actividades más demandadas por los ciudadanos en España es el alquiler de barcos. Durante sus vacaciones,...

Los cursos de formación especializada a franquiciados de Oh My Cut! vuelven de manera presencial en Madrid, Valencia, Vitoria y Alicante

Durante los meses de septiembre y octubre, Oh My Cut! ha retomado la organización de sus cursos de formación...

Equipar el coche con los accesorios que ofrece Negrillo.es para el transporte de equipaje, bicicletas, esquís, enganches y otros componentes

La tienda online negrillo.es es un referente en el sector de accesorios del automóvil y ha sabido adaptarse al...

La obra Martín, el científico ha sido publicada por La Ciencia de Jaun, el portal de ciencia para familias

A la vuelta de la esquina se encuentran las fiestas navideñas y es usual que los padres estén buscando...

No te lo pierdas

Repara tu Deuda cancela 50.364€ a un matrimonio de Sevilla (Andalucía) con la Ley de Segunda Oportunidad

El Juzgado de Primera Instancia nº9 de Sevilla (Andalucía)...

También te puede gustarRELACIONADO
Recomendado para ti