Actualidad CERAJISA col·labora amb la consultoria d'empreses CEDEC amb l'objectiu...

CERAJISA col·labora amb la consultoria d’empreses CEDEC amb l’objectiu d’afermar el seu projecte empresarial

-

CERAJISA comercialitza tot tipus de materials per a la reforma d’habitatges, contemplant l’assessorament i venda de productes de bany, paviments, revestiments i xemeneies entre molts altres. Per part seva, HIJOS DE JUSTO té com a activitat la comercialització de materials de construcció i ferreteria per a la construcció, oferint a més tot tipus de serveis de transports, excavacions i contenidors.

Conjuntament amb una altra de les empreses del grup, RECICLAJE MEDIAOAMBIENTAL CyL, S.L., tenen com a objectiu principal cobrir totes les necessitats dels seus clients a l’hora d’afrontar un projecte de construcció, ja sigui d’obra nova o de reforma. Per a això, ofereixen un assessorament especialitzat gràcies a un equip de professionals amb àmplia experiència en el sector, que aconsellen els materials i productes que més s’adapten a cadascun dels projectes.

Totes elles mantenen el ferm compromís de preservar al màxim els estàndards de qualitat cap als seus clients, oferint una atenció personalitzada i el subministrament d’articles i serveis que s’adapten a les necessitats específiques que requereix cada projecte encomanat.

En aquest sentit, CEDEC, consultoria d’organització estratègica d’empreses líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses, porta col·laborant des de l’any 2005 amb les empreses del grup amb l’objectiu de millorar la seva gestió empresarial.

En els propers mesos, el seu àmbit d’actuació se centrarà en afermar el projecte empresarial, aprofundir en la gestió i operativa del departament de compres i millorar el control de la rendibilitat de les empreses, la qual cosa ha de permetre a CERAJISA, S.L. i FILLS DE JUSTO, S.L. assumir les més altes cotes d’Excel·lència Empresarial i la consecució dels seus projectes de futur.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Actualidad

La Clínica Dental Helident explica los mejores cuidados para alargar la vida de los implantes dentales

Los implantes dentales son piezas que actúan como sustituto del diente perdido y que están hechas a la medida...

Asesority detecta usura en préstamos para coches

El despacho de abogados online de reclamaciones bancarias Asesority, informa del elevado porcentaje de préstamos para financiar la compra...

Éxito del II Fórum de Patrocinadores y Colaboradores de IFMA España 2021

El jueves 09 de septiembre IFMA España –el capítulo español de la Asociación Internacional de Facility Management- celebró su...

El uso de software como ventaja competitiva en el sector inmobiliario, por la empresa 3D Business School

Dentro del sector inmobiliario, la presentación de una vivienda a un cliente ocupa un papel fundamental en el cierre...

Cómo conseguir la mejor hipoteca con un historial crediticio negativo

Si existe un buen perfil laboral, el hecho de que concedan una hipoteca suele ser, por lo general, un...

Mesa 16 se posiciona como una de las mejores opciones para comprar bebidas premium y productos gourmet

La selección del mejor vino para cada ocasión no es una tarea tan sencilla como muchas personas piensan. Es necesario tener...

No te lo pierdas

Asesority detecta usura en préstamos para coches

El despacho de abogados online de reclamaciones bancarias Asesority,...

También te puede gustarRELACIONADO
Recomendado para ti