ActualidadALUMINIOS ROTA obre una nova línia de negoci gràcies...

ALUMINIOS ROTA obre una nova línia de negoci gràcies a la col·laboració amb la consultoria empresarial CEDEC

-

Amb l’objectiu d’oferir un servei complet als seus clients i gràcies el seu equip humà altament qualificat capaç de fer front a tota mena de projectes, ALUMINIOS ROTA ofereix el servei d’assessorament i disseny a mesura de fusteries, la fabricació i instal·lació de portes, vendes, mampares, tancaments, etc., així com el subministrament i col·locació de miralls i cristalls de qualsevol tipus, ja sigui per a grans obres, com a petites o rehabilitacions.

Per a donar aquest servei, tant en la seva àrea d’influència com en tot el territori nacional i fora de les nostres fronteres, l’empresa disposa tant de personal com de maquinària especialitza, amb un parc mòbil capaç d’atendre les diverses demandes en diversos emplaçaments de manera simultània.

Emmarcat en el seu pla estratègic de desenvolupament empresarial, ALUMINIOS ROTA ha comptat amb el suport de la consultoria d’empreses CEDEC, per a la posada en marxa de la seva nova línia de negoci CRISTAROTH, un servei d’alumini i cristalleria dirigit al mercat de particulars. Per a això, l’empresa ha adequat les seves instal·lacions i realitzat les inversions necessàries tant de maquinària, vehicles de transport com de personal tècnic especialitzat per a cobrir la creixent demanda d’aquest servei entre els seus clients.

ALUMINIOS ROTA, S.L. porta col·laborant amb CEDEC, consultoria d’organització estratègica líder a Europa en gestió, direcció i organització d’empreses familiars y pimes, des de mitjans de l’any 2020 amb l’objectiu de millorar de la seva gestió empresarial i crear unes solides bases per refermar el seu creixement.

La finalitat de CEDEC és posar a l’abast de les empreses els sistemes d’organització que els resultin més eficients, a fi d’optimitzar-ne els resultats empresarials per assolir i treballar junts cap a la consecució de l’Excel·lència Empresarial.

El seu factor diferencial recau en la seva contrastada metodologia de treball. CEDEC treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de forma efectiva, en empreses familiars de qualsevol mida, una gestió professional i actualitzada per mitjà de l’aplicació de tècniques i sistemes de treball propis.

Implantada a Espanya des de 1971, CEDEC ha participat en projectes de més de 46.000 empreses, en concret més de 13.000 a Espanya, amb una plantilla de més de 300 professionals altament qualificats en totes les seves seus, 150 de les quals a Espanya. CEDEC és membre de la AEC, l’Associació Espanyola d’Empreses de Consultoria.

Amb oficines a Espanya a Madrid i Barcelona, la consultora d’organització estratègica per a empreses familiars CEDEC està present a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

El treball i la consolidació del CEDEC com a empresa especialista en organització estratègica empresarial, es pot veure reflectida en nombroses opinions i casos d’èxit d’empreses nacionals i internacionals, que ofereixen de manera desinteressada la seva opinió sobre CEDEC i que poden ser consultades en les diferents webs dels països on està implantada l’empresa https://www.cedec.es/opiniones, així com comentaris visuals en el seu canal de youtube https://www.youtube.com/channel/UCg86SZfSTgWFsRWz27OfW_g

Actualidad

Lifan E3: la moto eléctrica de España que permite una movilidad sostenible

El movimiento ecológico ha impulsado que la sociedad adopte un nuevo estilo de vida solidario con el medio ambiente,...

Kendokan Martial Arts es una buena alternativa para los amantes de las artes marciales, ya que ofrece una gran selección de equipo deportivo y...

Una de las disciplinas deportivas que se ha vuelto más popular con el paso de los años son las...

Las ventajas que ofrece Crowd1 al trabajar desde casa

Uno de los grandes beneficios de este sistema de trabajo es el ahorro de hasta 30 % en infraestructura...

La escasa formación tech de los profesionales del turismo condiciona la transformación digital del sector

El sector turístico ha sido uno de los que más ha sentido el impacto de la pandemia del COVID-19....

Andam da el salto al sector retail con 5 aperturas de la mano de El Corte Inglés

Por primera vez, en sus más de 30 años de historia, la firma catalana Andam contará con espacios físicos...

AleaSoft: No se pueden tomar medidas que afecten la transición energética y la confianza de los inversores

José María Camarero ha entrevistado a Antonio Delgado Rigal en el programa Alto Voltaje de Negocios TV. El entrevistador...

No te lo pierdas

También te puede gustarRELACIONADO
Recomendado para ti